Kiitospuheeni aluevaltuuston kokouksessa 8.3.22, aluehallituksen pj:ksi valinnan jälkeen

Julkaistu:

Arvoisa puheenjohtaja, valtuutetut, virkahenkilöt sekä muut kuulijat

Kiitän lämpimästi luottamuksesta, koko hallituksen puheenjohtajiston puolesta.

On upeaa saada olla mukana tässä historiallisessa muutoksessa teidän kanssanne, päästä yhdessä luomaan uutta. Olemme suurien haasteiden edessä eikä työ tule olemaan helppoa, vastaan tulee vaikeitakin päätöksiä.

Aluehallituksen työ alkaa heti, ensimmäinen hallituksen kokous on jo ensi viikolla. Hallitukselle annetaan suuri vastuu päättää asioista sekä valmistella aluevaltuustolle kuuluvat asiat mahdollisimman hyvin, hyvässä yhteistyössä eri poliittisten ryhmien välillä.

Pidän erittäin tärkeänä toimivaa vuoropuhelua valtuutettujen kesken, kukaan ei yksin saa aikaan muutoksia vaan se vaatii yhteistyötä. Siksi viestintään ja sujuvaan yhteydenpitoon on meidän kaikkien panostettava. Ryhmähenkeen on jokaisella yksilöllä iso vaikutus.

Asiakaslähtöisyyden näkökulma on yksi lempiaiheistani. Se toimii kaikilla aloilla, myös täällä meillä. Täällä keskiössä on hyvinvointialueemme asukkaat ja yhteisenä tavoitteenamme on turvata heille toimivat ja sujuvat palvelut. Työssämme tätä näkökulmaa ei tule unohtaa missään vaiheessa.

Nostan kolme tärkeää asiaa mihin meidän pitää panostaa; palveluketjujen sujuvuus, perustason vahvistaminen ja sote ja pelastusalan houkuttelevuus henkilöstön saatavuuden näkökulmasta ovat kokonaisuuksia, joiden eteen meidän kaikkien pitää työskennellä, jotta saamme alueemme asukkaille parhaat palvelut.

Olen jo huomannut että meillä on täällä salissa valtavasti tietoa, osaamista ja innostusta, hyvältä näyttää! Luotan hyvään yhteiseen tekemiseen ja jatkuvaan vuoropuheluun sekä kuulluksi tulemiseen. Uskon että tämän kaiken potentiaalin saamme valjastettua alueemme asukkaiden hyväksi.

Kiitoksia vielä luottamuksesta hallituksen puheenjohtajiston puolesta. Tästä on hyvä aloittaa yhteistyö.

Lisää julkaisuja

10.10.2022

Juhlapuhe vanhustenviikon juhlassa Vantaalla 7.10.2022

Arvoisa juhlayleisö, ilo puhua teille täällä tänään. Ärade gäster, varmt välkomna Ikäihmisten asiat ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja alun

3.10.2022

HUS-talousarvion leikkauslista jätettiin tänään uudelleen valmisteluun

HUS yhtymähallituksen ylimääräinen kokous oli tänään. Olen siellä puhe- ja läsnäolo-oikeutettuna (meille omistajakuntien hyvinvointialueiden aluehall puheenjohtajille myönnettiin tämä oikeus). Käsittelimme

25.4.2022

Kiitospuheeni 50-vuotispäiväni huomioimisesta kaupunginvaltuuston kokouksessa 25.4.22

Lämmin kiitos huomionosoituksesta ja kiitos hienosta puheesta. Tämä on ainutlaatuista, saada syntymäpäiväonnittelut valtuuston kokouksessa Olen helpottunut. Nimittäin kyllähän nämä pyöreitten